Cortenstalen plantenbakken, borderranden, watertafels noem het maar op, wij draaien onze hand er niet voor om! Samen kunnen we kijken naar je wensen, of deze te realiseren zijn en zo ja binnen welk termijn en voor welke kosten.

Maar waarom Cortenstaal? En wat is Cortenstaal eigenlijk?

Cortenstaal is een unieke metaallegering bestaande uit een samenvoeging van ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. De combinatie van metalen zorgt voor een dichte oxidatielaag, ook wel patinalaag genoemd. Deze roestlaag zorgt voor een sterk vertraagd roestproces en beschermd bij blootstelling aan wisselende natuurlijke omstandigheden.

Het staal met de gepatenteerde handelsnaam COR-TEN (COR = corrosion resistent = corrosiebestendig en TEN = tensile strength = treksterkte), is door US Steel ontwikkeld met als doel weervast (ook wel weerbestendig) staal te creëren.

Om het simpel samen te vatten is Cortenstaal een materiaal dat niet kapot gaat door weersomstandigheden en daardoor erg gewild is, je koopt simpelweg één keer en je hebt er de rest van je leven plezier van, hierdoor is het ook Ecologisch verantwoorder dan andere materialen met een kortere levensduur.

Ook een unieke eigenschap is dat het geen roest loslaat, je hebt dus geen last van roestplekken op de tegels rondom.

Naast al deze eigenschappen heeft het materiaal een kleur dat qua stijl past in vrijwel alle tuinen.

Wat bieden wij?

Eigenlijk kunnen we alles naar wens maken. Of het nu een groot of klein project is, wij kunnen het. Rond, Vierkant, rechthoekig of ovaal, wij staan open voor elk project.

Geheel vrijblijvend kun je door ons een offerte laten maken, dan bespreken we eerst samen wat je wensen zijn, en vervolgens laten we je weten voor welk bedrag en binnen welk levertermijn het klaar zou kunnen zijn.

 

Een impressie

Snel in huis

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, zorgen we voor een snelle en correcte verzending. We streven ernaar om jouw product binnen 2 werkdagen te verzenden.

Veilig afrekenen

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we diverse betaalmogelijkheden aan. Je kunt afrekenen door middel van iDeal, Credit Card of Paypal.

Klantenservice

Heb je vragen over onze producten of advies nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!