Bij Tuin-kunst.nl doen we dagelijks ons best om de meest leuke en daarnaast maatschappelijk & ecologisch verantwoorde tuinkunst en tuindecoratie te produceren voor een schappelijke prijs. In ons assortiment hebben we onder andere: bronzen beelden, gietijzeren beelden en recycle kunst.

Historie

Over Tuin-Kunst.nl: Aangenaam, Tommy Jeuken.

In 2015 ben ik begonnen met de verkoop van tuinkunst en tuindecoratie op markten en beurzen nadat ik het marktkraampje over mocht nemen van mijn moeder. Het beviel me, ik vond het een leuke bezigheid en ben niet veel later ook een webshop begonnen, en sta tegenwoordig voornamelijk op beurzen en natuurlijk online.
Mijn passie ging vooral uit naar het zoeken van de mooiste beelden en deze dan weer aan te bieden.

Zoektocht

Natuurlijk is het leuk om beelden op allerlei verschillende manieren aan de man te brengen.

Echter, blijft het kriebelen om op zoek te gaan naar nieuwe, maar vooral unieke producten. Gaandeweg hebben we van alles geleerd over de kwaliteit van de beelden en het verhaal erachter.

Bij de zoektocht naar nieuwe tuinbeelden hebben we vooral oog voor duurzaamheid. Zo hebben we in ons assortiment veel gietijzer (onder het kopje “roest”) of bronzen beelden die levenslang meegaan. Daarnaast hebben we veel beelden van gerecyclede materialen die we veelal zelf importeren uit India.

Assortiment

Een van de leukste dingen aan ons vak is het persoonlijke klantcontact op beurzen, markten of gewoon online. We merken dat onze klanten een Tuinsieraad kopen met een reden, een idee en vaak als statement in hun tuin. Niet zomaar een leuk beeldje om mee te decoreren, maar een upcycle of bronzen beeld met een verhaal. Daarom gaan we altijd op zoek naar producten die zorgen voor het gewenste “wauw effect”.

Daarom hebben wij ons assortiment zo samengesteld dat er voor elke tuin en smaak wel iets te vinden is. Onze collectie bestaat onder andere uit upcycle beelden en bronzen beelden. Hierdoor kan iedereen met een uniek en persoonlijk tuinsieraad pronken in zijn of haar tuin.

Duurzaamheid

Duurzaamheid kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kopen we materialen in die lang mee gaan of gerecycled zijn. Daarnaast werken wij alleen samen met postbedrijven die klimaatneutraal leveren. We ontkomen er natuurlijk ook niet aan om zelf C02 uit te stoten en daarom hebben wij besloten alle C02 die wij zelf uitstoten te compenseren via het Fair Climate Fund. Zij investeren met onze donaties in verschillende projecten. Wij hebben gekozen voor het project “India, Betere cookstoves voor vrouwen”.

Met dit project zorgen zij ervoor dat gezinnen in de Indiase regio Raichur hun milieu vervuilende manier van koken vervangen voor een modernere en veel minder vervuilende manier van koken, op die manier word de CO2 die door Tuin-Kunst.nl word uitgestoten gecompenseerd. Naast de CO2 Compensatie heeft dit ook maatschappelijk positieve gevolgen voor de vrouwen in het gebied. Op deze manier besteden zij veel minder tijd aan het verzamelen van hout en koken ze sneller.

Mocht je dus een beeld of een aankoop willen doen bij ons, dan laat je geen enkele ecologische voetafdruk achter!
Meer weten over dit project? Check hier onze bijdrage.

Snel in huis

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, zorgen we voor een snelle en correcte verzending. We streven ernaar om jouw product binnen 2 werkdagen te verzenden.

Veilig afrekenen

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we diverse betaalmogelijkheden aan. Je kunt afrekenen door middel van iDeal, Credit Card of Paypal.

Klantenservice

Heb je vragen over onze producten of advies nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!